Kolikkopeli strategia

Yhteenvetona kolikkopelien voittamisesta voimme sanoa sen, että sinun kannattaa pelata yhtä peliä vain niin kauan kunnes voitat enemmän kuin olet pelannut ja pelikassasi on plussan puolella. Sen jälkeen sinun tulee vaihtaa peliä. Kiinnostaako sinua kolikkopelien voittaminen? Siinä tapauksessa voisi olla järkevää, että luet ajatuksella tämän artikkelin, jossa kerromme kriittisiä tietoja siitä, miten voit voittaa kolikkopelissä ja miten sinun on mahdollista kerätä omaisuutta pelaamalla netticasinoilla. Moni luulee, että kolikkopelien voittaminen on ihan tuurista kiinni ja pelaa vain huvikseen ja ajanvietteenä aina siihen asti, että kaikki rahat on pelattu. Me olemme kuitenkin keksineet toisen tavan tehdä rahaa johdonmukaisesti kolikkopeleillä ja tässä jutussa me paljastamme tämän yksinkertaisen kikan, jonka kerroimme jo heti tekstin alussa. Selitämme kohta paremmin miten se toimii. Me oletamme nimittäin, että sinä olet kolikkopelien pelaaja ja haluat todella voittaa rahaa pelaamalla, etkä vain pelata huviksesi ja menettää rahasi kolikkopeleihin. Tällainen kolikkopeli huijaus koskee monia pelaajia, mutta sen ei tarvitse koskea sinua, sillä nyt sinulla on keino maksimoida voittosi ilman, että joudut tallettamaan yhä suurempia summia pelikassaasi. Me nimittäin olemme keksineet erittäin hyvän keinon, jonka avulla kolikkopeleistä tulee rahaa kuin automaatista.

Kolikkopeli strategia jollaista et ole ennen kuullut etkä varmaan edes usko sen ensin toimivan ennen kokeilua

Oletamme, että haluat voittaa kolikkopeleistä. Selvä, me kerromme sinulle nyt miten se onnistuu. Meidän kesti vuosia hioa tämä yksinkertainen järjestelmä huippuunsa, sillä usein pelaajilla on tapana yrittää turhaan monimutkaistaa yksinkertaisia asioita ja joudumme myöntämään, että meillä kesti pitkään riisua tämä tehokas pelitekniikka toimivampaan muotoonsa. Kaikki alkaa siitä, että sinulla on tarpeeksi iso talletus pelitilillä. Emme puutu tässä artikkelissa lainkaan bonuksiin, vain oikeaan rahaan, jonka olet itse tallettanut tilillesi. Bonukset täysin eri kategoriassa ja niistäkin on mahdollista voittaa rahaa, mutta se ei ole tämän artikkelin aiheena.

Paras kolikkopeli strategia on nimittäin sellainen, missä sinulla on mahdollisuus tienata pieniä summia jokaisella pelikerralla. Valitse joku kolikkopeli, jossa on korkea varianssi. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Gonzo’s Quest, Blood Suckers, Book of Ra ja suurimmat progressiiviset kolikkopelit. Tarpeeksi iso talletus tarkoittaa, eli pelikassasi lepäilee vähintään 200 euroa, jota et nosta koskaan pelitililtäsi muuta kuin sulkiessasi tilisi. Tällä summalla alat pelata jotain korkean varianssin peliä. Panos tulee asettaa kahteen euroon, jotta ensimmäinen osuva isompi kombo on tuntuva.

Kaava on yksinkertainen – aloitat pelaamisen asettamalla pelin autospin ominaisuudella pyörimään 50 kertaan kahden euron panoksella kaikki voittolinjat valittuna ja asetat pelin pysähtymään jos voitat kerralla yli sata euroa. Näin peliin on ladattu 100 euroa pelattavaa ja heti kun iso, yli 100 euron voitto osuu, lopetat kiekkojen pyörittämisen ja vaihdat peliä. Pelikassa voi olla mitä tahansa, vaikka 400, tai 204 euroa, mutta ratkaisevaa on se, että käytit kolikkopelin korkeaa varianssia hyväksesi ja lopetit pelaamisen kun olit voitolla. Tämän jälkeen voit vaihtaa toiseen kolikkopeliin ja toistaa äskeisen kaavan. Jos kaava jostain syystä ei toimi, lopeta pelaaminen siltä päivältä ja pelaa toisena päivänä loppukassalla samaa kaavaa käyttäen, tällöin usein pääset takaisin lähtötilanteeseen ja voit jatkaa pelikassan kerryttämistä.

Kolikkopeli strategian sudenkuoppia, joihin moni pelaaja lankeaa

Yleisin syy, miksei kolikkopelaaja tienaa, on siinä, että voiton jälkeen hän pelaa ahneuksissaan voittonsa pelikoneeseen, jonka satunnaisgeneraattorin varianssi pitää huolen siitä, että voitot hupenevat. Siksi tässä pelistrategiassa on olennaista, että lopetat pelaamisen heti kun olet jäänyt voitolle. Jos voitat heti ensimmäiselle kierroksella, sinun tulee lopettaa pelaaminen, vaikka voittosumma olisi vain pari euroa. Muista, että pelikassan kasvattaminen on hidas prosessi ja aina isoa voittoa ei osu, siksi on olennaista pysyä maltillisena.

Nyt kun tiedät parhaan strategian pelaamiseen, lue myös kolikkopelien säännöt: