Kolikkopeli säännöt

Kolikkopeli saannot Kolikkopeli saannot

Jos voittaminen on mielestäsi onnistuneen pelisession kriteeri, silloin sinun on ehdottomasti tunnettava kolikkopelien säännöt ja aloitettava pikaisesti kolikkopelin mekaniikkaan tutustuminen, jotta pääset mukaan peliin ja alat kerätä voittoja. Tässä artikkelissa me selitämme sinulle, mitä kolikkopelissä on ja mitä painikkeita sinun pitää painella, jotta saat pelin liikkeelle.

Kolikkopelejä on satoja erilaisia ja niissä on omia erikoispiirteitään, mutta niissä on myös paljon samaa, sillä perusmekaniikka ja toimintaperiaate eivät muutu juurikaan pelien välillä. Siksi me voimme kertoa yleisesti miten ne toimivat ja näiden tietojen pohjalta voit aloittaa tehokkaan pelaamisen millä tahansa pelikoneella. Sinulla on siis mahdollista oppia pelaamaan hyvin ja jopa niin hyvin, että se tuottaa sinulle rahaa ja saat nautiskella voittamisesta. Kolikkopeli säännöt ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia ja sinun on parasta alkaa niiden tarkka opiskelu heti tältä istumalta.

Kolikkopeli säännöt, mitä sinun pitää tietää, jotta voit tehdä oikein ison läjän rahaa hedelmäpeleillä

Rikkaus on hyvä tavoite elämässä, mutta sen tavoittelu on useissa tapauksissa vaikeaa. Siksi kolikkopelien pelaaminen on erittäin viehättävää, sillä niiden avulla sinulla voi kertyä aikamoinen omaisuus hetkessä ja voit vaikka uida seteleissä. Etkö usko? Se pitää täysin paikkansa, sillä on mahdollista, että voitat progressiivisesta kolikkopelistä huiman summan rahaa. Näissä kasvavissa voittopoteissa voi nimittäin lymytä sellainen summa, että oksat pois. Progressiivisten kolikkopelien päävoitot yltävät parhaimmillaan useisiin miljooniin euroihin ja silloin ei puhutakaan enää mistään pikkusummasta. Nyt keskitytään kuitenkin puhumaan siitä, mitä kolikkopeleissä on.

Kolikkopelit koostuvat pelikentästä, johon mahtuu tietty määrä rullia ja symboleita, taustalla on jonkinlainen taustakuva tai liikkuva 3d-animaatio ja pelin alareunassa on hallintapaneeli, josta peliä ohjataan. Haluatko voittaa? Lue sitten eteenpäin ja aloita johdonmukainen kolikkopelien omistaminen, sillä pian olet pro pelaaja.

Pelikentän rulliin on asetettu symboleita, joista jokaisella on oma voittoarvonsa erilaisilla yhdistelmillä. Kaikki nämä arvot löytyvät maksutaulukon, eli paytablen takaa. Sinne on useimmiten merkattu symbolien voitto kolmella, neljällä ja viidellä osumalla, jos kyseessä on viisikelainen kolikkopeli. Voittolinjat määrittävät sen, monellako erilaisella yhdistelmällä pelistä voi tehdä rahaa. Kun pyöräytät pelin käyntiin ja laitat rullat pyörimään, kierroksen päätyttyä kone tarkistaa rivit ja maksaa automaattisesti voittoyhdistelmä, joka normaalista lasketaan vasemmasta reunasta oikealle.

Pelikone ei yleensä maksa jos voittorivi alkaa vasta toiselta tai kolmannelta riviltä, sillä yksi yleisin ominaisuus on maksaa vain vasemmasta reunasta oikealle. Symbolien välissä ei saa myöskään olla rakoja, muuta kuin yhdessä erikoistapauksessa. Wild symboli on kolikkopelien jokeri, joka korvaa muut pelin symbolit ja antaa sinulle sen ansiosta mahdollisuuden tehdä valtavasti rahaa. Jos wild osuu pelikiekolla kohtaan, joka täyttää symbolien puuttuvan palasen, voitat aina symboleille merkatun arvon mukaisen rahapalkinnon ja se tipahtaa suoraan pelikassaasi.

Hallintapaneeli on syytä tuntea, jos haluat oppia kolikkopeli säännöt kunnolla ja nauttia voittamisesta

Voittaminen ei ole mikään läpihuutojuttu, eikä sinun tule ajatella, että laitat vain kolikkopelin rullat pyörimään ja sitten katsotaan mitä tapahtuu. Sinulla pitää olla tietoa ja taitoa, että voit voittaa johdonmukaisesti. Tietoa saat ymmärtämällä sen, miten kolikkopelin hallintapaneeli toimii. Hallintapaneeli on kolikkopelin alareunassa oleva ohjauslauta, jossa on kaikki pelin ohjaamiseen tarvittavat painikkeet ja nappulat. Jossain tapauksissa nämä ovat kirjoitettu englanniksi, mutta useimmilla suomalaisilla sivustoilla voit odottaa, että peli on kokonaan käännetty suomeksi. Pelin selkein nappula on spin, josta painamalla peli lähtee pyörimään. Toiseksi tärkein säätö on panos. Pelistä riippuen voit säätää panosta yhdestä valikosta tai sitten panos on jaettu kahteen tai kolmeen eri mittariin. Näitä ovat kolikon arvo, taso ja panos. Kolikon arvolla päätät, montako euroa yksi pelin krediitti on. Useissa peleissä voit säätää myös äänenvoimakkuutta ja efektejä, sekä pelin nopeutta, jolloin kierros pyöriin nopeammin.

Nyt kun tiedät hyvin kolikkopelien säännöt, on aika perehtyä parhaaseen strategiaan: