Progressiivisten kolikkopelien voittaminen

Progressiiviset kolikkopelit Progressiiviset kolikkopelit

Progressiiviset kolikkopelit kiehtovat kymmeniä tuhansia suomalaisia nettipelaajia, sillä niissä oleva potti on niin huomattava, että sen voittanut voi vakavasti harkita aikaista eläkkeelle jäämistä. Jos ajatellaan yksinkertaistetusti, että tienaat kaksi tonnia kuussa verojen jälkeen, saat vuodessa 24 tonnia nettoa. Kymmenessä vuodessa se on 240 tuhatta. Mega Fortunen kakkostason päävoitto, Jackpot Major, voi olla vuosipalkkasi arvoinen tai enemmän. Päävoitto taas on vuorostaan keskikooltaan 4,16 miljoonaa euroa, joka tarkoittaa 173 työvuotta ylläkuvatulla palkalla. Elämä on lyhyt, joten älä tuhlaa sitä turhamaisuuksiin ja jahtaa olemattomia. Jos sinulla on hieman ylimääräistä rahaa tavallisten elinkustannusten jälkeen käytettävänä, käytä siitä osa Mega Fortunen pelaamiseen, sillä 4 miljoonan euron palkinto on todella elämän muuttava voima. Emme sano, että tavallinen arkielämä olisi jotenkin onnetonta, mutta kyllä se niin on, että raha helpottaa elämistä monella tavoin. Ratkaisevaa voittajan kannalta on se, mitä tehdä jos voittaa satojen tuhansien tai miljoonien edestä rahaa. Monella ei ole mitään valmista suunnitelmaa ja se on resepti katastrofille. Mieti siis tarkkaan valmiiksi, miten aiot sijoittaa ja jyvittää rahasi, mitä aiot ostaa ja aseta prioriteetit ja rajat rahankäytölle. Jos onni on myötä, tiedät heti miten laittaa raha tehokkaasti ja järkevästi käyttöön. Moni lottovoittaja on onnistunut tuhlaamaan omaisuutensa järjettömästi parissa vuodessa ja lopulta köyhempi kuin ennen voittoa, joten ole viisaampi. Nyt katsotaan miten näistä peleistä voi voittaa.

Miten voin voittaa progressiivisestä kolikkopelistä päävoiton, jäädä varhaiseläkkeelle ja muuttaa Belizeen

Voittamisen perusidea on siinä, että jättipotin voittaminen on erittäin epätodennäköistä. Moni pelaaja voi pelata koko ikänsä progressiivisia kolikkopelejä, lottoa ja muita jättipottipelejä, mutta ei voita koskaan jättipottia. Pelit eivät ole mitään velkaa pelaajalle, eikä todennäköisyys voittaa kasva merkittävästi kierroksesta toiselle. Valmistaudu myös siihen, että laitat vain järkevän summan näihin peleihin, eli alle satasen kuukaudessa. Pienempien voittojen saaminen on paljon todennäköisempää ja se onkin näissä peleissä tavoittelemisen arvoista. Neuvomme kuuluu, että noudatat samansuuntaista pelitapaa, kuin kerromme kolikkopelit strategia artikkelissamme. Se kuuluu tähän tapaan: Tee ensin tarpeeksi suuri talletus, jotta pelikassassa on aina satanen tai kaksisataa. Aseta peli pyörimään automaattisesti kahden euron panoksilla 50 kertaa. Pelaa vain niin kauan, kuin saat voiton joka ylittää alkutilanteen saldon. Älä koita voittaa jättipottia kuluttamalla pelikassaasi yhdellä istumalla peliin. Kärsivällisyys perii maan, sanotaan.

Progressiivisen kolikkopelin strategia selitettynä paremmin – miksi odottaminen ja kärsivällisyys toimivat

Kuten sanottua, tässä pelissä ei saa hötkyillä. Voi olla, että pääset kerran bonustasolle ja voitat vaikka kolme sataa. Nosta tilillesi vain sen verran, että saldo pysyy 200 eurossa, jotta pelikassassa on tarpeeksi varaa useille pelikierroksille. Älä pelaa kerralla yli 50 tai 100 kierrosta. Satunnaislukugeneraattori pitää muuten huolen siitä, että voittosi valuvat takaisin sisään. Pelaa vasta seuraavana päivänä toisen kerran tai vasta seuraavalla viikolla. Joka kerta sinulla on erilainen tuuri laitteiden täydestä satunnaisuudesta johtuen. Ideana on se, että pidät koneessa aina rahaa ja kokeilet 50 kertaa, nappaako iso potti. Säännöllinen ja johdonmukainen pelaaminen voi tuoda sinulle jonain kuukautena muutaman tuhannen euron voitot, kun taas toisena et voita mitään. Pelaa järkevästi ja silloin jäät voitolle.